Pon-Pet: 07:30 - 15:00 +385 1 6462 488
info@metalelement.eu Petrovaradinska 79, Zagreb

Usluge

Uvjeti dostave

Dostava našim vozilom

Okvirno vrijeme dostave za svaki proizvod je različito i navedeno je u značajkama proizvoda. Dat ćemo sve od sebe da skratimo navedeni period, ukoliko je to moguće. Svi proizvodi se kupcima obično mogu dostaviti u očekivanom vremenu, nakon što se o njemu i dogovorimo.

Nudimo dostavu za sve pošiljke diljem Hrvatske - nema minimalnog iznosa za narudžbu. Dostavu vršimo vlastitom dostavnom službom kako bi vaša narudžba sigurno stigli na Vašu adresu. Dan prije dostave Vas kontaktiramo i dogovaramo okvirni termin koji Vama odgovara.

Dostavljamo sve narudžbe diljem Hrvatske do ulaznih vrata kuće / zgrade (najbližeg mjesta do kojeg kombi može doći).

• Dostavljamo samo našim vlastitim dostavnim vozilima - pohranjujemo, zbrinjavamo i odgovorni smo za vašu narudžbu sve dok sigurno ne dođe do Vaše adrese

Dostava paketa kurirskom službom

Uvijek Vas kontaktiramo barem dan prije dostave kako bismo Vas obavijestili o okvirnom terminu dostave. Prilikom potvrde termina, poslat ćemo Vam potvrdu putem sms-a s datumom dostave i kontakt brojem vozača koji će Vam dostaviti vašu narudžbu. Budući da dostavljači imaju dostave diljem Hrvatske, nismo vam u mogućnosti garantirati točno vrijeme dostave, ali naš će Vas vozač na dan dostave svakako kontaktirati barem pola sata prije dostave kako bi najavio svoj dolazak. Prilikom dostave, vozač može pričekati da otvorite i provjerite sve kutije. Račun, garanciju i dostavnicu dobit ćete prilikom dostave od vozača, a jedan primjerak dostavnice koju potpisujete ostaje nama radi evidencije dostava.

Organizacija transporta kamionima

Ukoliko se radi o narudžbi direktno iz tvornice, organiziramo prijevoz kamionima na paritetu FCA (Incoterms 2010). Termin isporuke potvrđujemo kroz potvrdu narudžbe te cijelim putem pratimo I osiguravamo pošiljku.

dostava vozilom dostava vozilom dostava vozilom