Pon-Pet: 07:30 - 15:00 +385 1 6462 488
info@metalelement.eu Petrovaradinska 79, Zagreb

RECHICKIJ METIZNYJ ZAVOD (RMZ)

 • ?

  O RMZ-u

  OAO "Rechickij metiznyj zavod", jedno od prvih poduzeća u metalurškoj industriji Bjelorusije, osnovano je 1912. godine kao proizvođač čavala i proizvoda od žice. Od 2006. godine OAO "Rechickij metiznyj zavod" dio je holdinga "BMZ".

  Tvrtka je vodeća u proizvodnji elemenata za spajanje koji omogućuje prisustvo na tržištima praktički svih europskih zemalja. Rechickij metiznyj zavod proizvodi sljedeće proizvode za spajanje:

  - građevinski čavli, čavli strojne kvalitete, posebni čavli (čavli s prstenastim prihvatom, čavli sa vijčanim prihvatom, čavli s četvrtastim drškom, čavli za tapete, krovni čavli, čavli za završne radove, čavli na paleti, čavli za oblikovanje, čavli od škriljevca, završni čavli, čavli za kutije, rebrasti čavli itd.)

  - vijci za drvo (specijalni vijci za drvo, toplinski ojačani vijci za drvo)

  - vijci (standardni vijci, posebni vijci i samorezni vijci)

  - vijci (s okruglom, šesterokutnom ili upuštenom glavom)

  - matice

  - zakovice (zakovice za pete, zakovice za segmentne pile, zakovice s kutnom glavom ili upuštenom glavom)

  - žica opće namjene, žica za zavarivanje, žica za armirani beton

  RMZ proizvodi elektrolitsko i vruće pocinčavanje svih vrsta čavala, vijaka, matica, vijaka, samoreznih vijaka, kao i konstrukcija dimenzija ne većih od 12500h1500h2500 mm (visina, širina, duljina), s težinom do do 8000 kg i cijevi duljine od 4,0 do 8,2 m, a promjera 1,2 "do 4". Vruće pocinčavanje izrađuje se na proizvodnoj liniji proizvođača Hirtz (Njemačka), puštenoj u rad 2003. godine, i na proizvodnoj liniji proizvođača Gimeco (Italija), puštenoj u rad 2011. godine.

 • !

  Ovlašteni distributer

  Mi smo službeni ovlašteni partner i distributer RMZ-a za tržište Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Sjeverne Makedonije i Crne Gore.

RMZ RMZ RMZ